Haikuschuitje

Op zoek naar een originele manier om je nieuwjaarswensen te bezorgen? In de DIY-afdeling van de HAIKUFAB ontwierpen we daarvoor het Haikuschuitje. Geprint op een mooi papiertje kun je het met je wens(en) in het ruim laten uitvaren.

door Geert De Kockere

Weet jij nog hoe je een eenvoudig papieren bootje moet vouwen uit een rechthoekig stukje papier? Wel dan, via onderstaande pdf kun je volgens de aangeduide paskruisen een voorgedrukt A6-papiertje snijden en zo’n klassiek bootje vouwen. Op de boeg maakt een haiku de ontvanger er attent op dat er een wens in het ruim van het schip zit. Hij of zij moet dan het bootje openvouwen om je wens te vinden.

Klik op de afbeelding hieronder om een pdf in hoge resolutie te downloaden. Je kunt de pdf daarna uitprinten op papier naar keuze. Zelfs goudpapier is een mogelijkheid. En dan maar bootjes vouwen en je wensen laten uitvaren!

Geplaatst in DIY